Економіка

Наслідки ворожих обстрілів: у Малинському районі знищене підприємство по виробництву пилометаріалів

12 April 2022, 13:11

Внаслідок ворожих обстрілів у Малинському районі було знищене підприємство «Форест Технолоджі».

Про це 11 квітня повідомив житомирський підприємець, депутат міської ради Вадим Ліскі.

«Вже можна сказати – наш «Форест» сьогодні виглядає так. Звісно боляче, неприємно, шкода інвестицій та роботи. Але злості значно більше. Ми все одно відбудуємо, відновимо виробництво, збережемо головний ресурс – людей і заново завоюємо ринки. Знаєте чому? Тому, що ми по своїй суті конструктори, а не деструктори. Нам в голову не приходить, як це можна прийти в чужу країну, в чужий будинок, одягнути чужі речі, подарувати дружині та дітям чужі подарунки. Ми любимо створювати нові виробництва – це наш профіль, тому ми переможемо!», - написав Вадим Ліскі.

ТОВ «Форест Технолоджі» було зареєстроване в квітні 2015 року, місце знаходження – село Українка Малинського району, статутний капітал – 18 млн 513 тис. 131 грн, основний вид діяльності – лісопильне та стругальне виробництво. Бенефіціар – Ігор Ліскі, рідний брат Вадима Ліскі.

Нагадаємо, 30 квітня Житомирська обласна прокуратура розпочала кримінальне провадження за наслідками ворожих авіаударів по цивільних об’єктах Малинської територіальної громади: установлено, що 29.03.2022, близько восьмої години ранку, збройні сили російської федерації з літака здійснили серію авіаударів по цивільних об’єктах Малинської територіальної громади, унаслідок обстрілу знищено виробничий цех місцевого підприємства.

Як повідомляв Житомир.info, вдень 4 квітня 2022 року керівник ОВА Віталій Бунечко повідомив, що на території Житомирської області російських окупаційних військ вже немає. В Житомирській області за 40 днів війни було зруйновано та пошкоджено 375 будівель, зокрема – повністю знищено 75 житлових будинків та 3 гуртожитки, пошкоджено 70 навчальних закладів та 9 лікарень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: підприємство Ліскі Малинський район обстріл бізнес  
Матеріали по темі