Фоторепортаж

У Житомирі презентували марку та конверт «Русскій воєнний корабль, іді…». Фоторепортаж

12 April 2022, 14:07

У центральному відділенні Укрпошти в Житомирі 12 квітня презентували та погасили спеціальним штемпелем «Перший день» марку «Русскій воєнний корабль, іді…». Таке спецпогашення відбулося цього дня й в інших обласних центрах України.

Відтепер цю марку можна буде придбати у відділеннях Укрпошти у двох номіналах. Одну номіналом F (еквівалент 23 грн) – для оплати поштових відправлень по Україні, а другу номіналом W (еквівалент $1,5 США) – для оплати листів та листівок, що надсилаються закордон.

Також до поштового випуску входить конверт.

У Житомирі до спецпогашення марки долучилася перша заступниця голови ОДА Наталія Остапченко.

Довідка Укрпошти: Ескіз для поштової марки «Русскій воєнний корабль, іді...» обрано за результатами народного голосування серед користувачів facebook та instagram. Найбільше голосів вони відділи за картину Бориса Гроха – за неї проголосувало 1756 із 8000 користувачів facebook та instagram. До 2014 року Борис мешкав в Євпаторії, після окупації Росією Криму був вимушений перебратися до Львова.

Як повідомляв Житомир.info, 22 березня 2022 року Національне агентство з питань державної служби роз’яснило, що використання державними службовцями відомої фрази прикордонників з острова Зміїний про напрямок руху «руського корабля» не є порушенням етичного кодексу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: марка Укрпошта корабль  
Матеріали по темі