Фоторепортаж

Переможні яйця України, Ukraine win та крашанка-смайлик: у Житомирі дітей вчать розписувати шоколадні яйця. Фоторепортаж

20 April 2022, 17:28

На майстер-класі у Житомирі діти вчилися розписувати шоколадні яйця. Захід влаштували управління культури міської ради і кондитерська Wander.

Фарба, якою розписували яйця, – харчова, на основі какао-масла. Вона швидко застигала, тож її розігрівали спеціальним феном.

Більшість дітей робили свої вироби для мам. На них зображали мирне небо, квіти та колоски. Своїм роботам придумували назви: «Переможні яйця України», «Ukraine win», «Крашанка-смайлик» – так назвали свої вироби деякі юні художники.

«Моє яйце називається "Наш український любий світ". Тут є пшениця, український прапор та багато-багато калини», – розповідає маленька Софія.

«Я трішки тут куснула… неможливо втриматися», – сміється інша дівчинка.

Також у рамках майстер-класу житомирські діти розмалювали три великих шоколадних яйця для мерів Ірпеня, Бучі та Житомира.

Як у Житомирі проводили майстер-класи з виготовлення авторських листівок для українських захисників, дивіться у фоторепортажі від 4 квітня 2022 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Великдень Пасха крашанка писанка майстер-клас  
Матеріали по темі