Фоторепортаж

У житомирському соборі освятили 7 тисяч пасок для воїнів з 95-ї бригади. Фоторепортаж

21 April 2022, 13:39

Зранку 21 квітня у Свято-Михайлівському кафедральному соборі міста Житомира освятили 7 тисяч пасок, які разом з дитячими малюнками та оберегами відправляться для воїнів на передову.

«Кожен житомирянин міг долучитися, спекти пасочку, намалювати оберіг. Тут дуже багато дитячої енергії. Напередодні Великодніх свят, які символізують те, що добро перемагає зло, ми передали військовим, які сьогодні боронять Україну від зла. Для того, щоб вони відчували наше тепло, нашу енергію та віру в них і те, що добро переможе. Тут також паски, які пекли в дитячих садочках. У Чистий четвер ми вирішили їх символічно освятити і з енергією божественною, дитячою, житомирською вони поїдуть до нашої 95 бригади», – розповіла волонтерка Тетяна Парфентієва.

Як повідомляв Житомир.info, перед католицьким Великоднем-2022 у Житомирі в одному з дитячих садочків випікали паски для захисників та захисниць України, які боронять нашу державу від ворога на Сході. Як кухарі дитячих садочків Житомира пекли пасочки для бійців, дивіться також у фоторепортажі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пасха Великдень паска Михайлівський собор церква освячення передова захисник 95 бригада  
Матеріали по темі