Місто

У провідну неділю в Житомирі на військовому кладовищі згадували загиблих воїнів

1 May 2022, 13:30

Житомир у провідну неділю молився за душі загиблих воїнів.

Про це 1 травня повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«Сьогодні Житомир згадував імена 144 воїнів, які заплатили власним життям за Незалежність і Свободу України. 40 імен додалося з початку повномасштабної війни 24-го лютого. Сотні житомирян, серед яких рідні та близькі військових, щороку збираються тут на спільний молебень.

«Матері, дружини, ДІТИ! Ці очі не забути… Цей погляд дорослий не за віком! Вони ростимуть і пам’ятатимуть злочин орків! Не забудемо! Вічна пам’ять загиблим українським Героям…Слава Україні!», - наголосив мер Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, у Житомирі 29 квітня Житомирі відбулося прощання із трьома загиблими Героями: Олександром Тальком, Андрієм Бутриком та Андрієм Ткачуком. 30 квітня попрощалися із загиблим в боях за Україну десантником Русланом Мошківським.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі в провідну неділю 1 травня 2022 року до Корбутівського кладовища курсував додатковий транспорт. Напередодні настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору отець Богдан закликав жителів Житомирської області не іти на кладовище у поминальні дні, наголосивши, що відвідини могил рідних саме у ці дні не є обов’язковими.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поминальна неділя кладовище військовий проводи загибель війна  
Матеріали по темі