Влада

Житомирське КП «Парк» за чотири місяці зекономило 419,5 тис. гривень, кошти спрямують на зарплату

4 May 2022, 09:59

Кошти, зекономлені КП «Парк» за січень-квітень, спрямують на зарплату працівників підприємства за другу половину квітня та травень.

Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні Житомирського міськвиконкому, яке провели вранці 4 травня. На початку засідання перша заступниця мера Світлана Ольшанська повідомила, що у порядку денному дев’ять питань, трансляцію вимкнули після розгляду першого – «Про внесення змін та доповнень до комплексної цільової програми «Культурний простір Житомирської міської територіальної громади».

«У зв’язку з введенням на території України воєнного стану було неможливо вчасно підготувати атракціонну техніку до проходження експертизи та отримання дозволу на її роботу до відкриття весняно-літнього сезону комунального підприємства «Парк». За період з січня по квітень цього року склалася економія коштів за рахунок відсутності сезонних робітників, тимчасового припинення роботи громадських вбиралень та літнього театру «Ракушка» у зв’язку з відсутністю оплати послуг за електроенергію в сумі 419,5 тис. грн. Враховуючи те, що в даний період від надання послуг та користування атракціонною технікою немає можливості отримати прибуток, а працівники підприємства виконують роботу по збереженню паркового середовища, створення умов для відпочинку в паркових зонах мешканцям міста, суму вищезазначеної економії просимо направити як фінансову підтримку на забезпечення виплати заробітної плати за другу половину квітня та травень цього року працівникам підприємства», - доповіла на засідання виконкому начальниця управління культури Ілона Колодій.

Всі вісім присутніх членів виконкому проголосували за це рішення.

Нагадаємо, в інтерв’ю 14 квітня цього року мер Житомира Сергій Сухомлин розповідав, що керівників двох комунальних підприємств, які з першого дня вторгнення не брали активну участь в житті міста, написали заяви про звільнення. Один з цих двох – директор КП «Парк» Ігор Леонченко, про звільнення, якого стало відомо в середині березня.

Як повідомляв Житомир.info, 24 березня 2022 року житомиряни прибирали берег річки Тетерів в районі міського парку і цього ж дня проводили весняну толоку в гідропарку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком парк зарплата Колодій КП "Парк" воєнний стан  
Матеріали по темі