Фоторепортаж

У житомирському парку запрацювали атракціони, ціни залишаються на рівні 2020 року. Фоторепортаж

10 May 2022, 13:02

У розпал весни в житомирському міському парку запрацювали атракціони.

Зауважимо, що частину з них пофарбували, частину – ні. Як розповіли співробітники, пофарбували те, на що вистачило фарби, бо цьогоріч з фінансуванням скрутно. Разом з тим, у міському парку атракціони пройшли техогляд і будуть працювати як дитячі, так і дорослі. Ціни на дитячі та дорослі квитки залишили на рівні 2020 року – дорослий 25 грн, дитячий – 15 грн.

Режим роботи з 11:00 до 19:00.

Натомість, у гідропарку цього року атракціони працювати не будуть.

«З сьогоднішнього дня відкривається сезон роботи атракціонів КП "Парк" міської ради на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці та висновків житомирського технічного центру Держпраці від 29 квітня 2022 року. Ціни на квитки у нас не змінювалися з 2020 року», – розповідає начальниця управління культури Ілона Колодій.

Про безпеку відвідувачів подбали: у разі сигналу тривоги, атракціони будуть зупиняти, а людей проводити до укриттів. Якщо тривога застане під час посадки на атракціон, після закінчення сигналу тривоги можна буде докататися.

«Під час сигналу "Повітряна тривога" потрібно обов'язково перейти в укриття. Вказівники розташовані на території парку. Під час сигналу відповідальні зупинятимуть атракціони та почергово виводитимуть людей. Ми все прораховували і робили "репетицію" – це займе 3 хвилини», – говорить Ілона Колодій

Поки відвідувачів небагато – за першу годину роботи 10 травня купили лише два квитки.

Нагадаємо, восени 2021 року керівництво КП «Парк» планувало, що у 2022 році комунальне підприємство отримає 21,3 млн грн доходів, з яких майже 9,3 млн грн – дохід від реалізації власних послуг: атракціони, прокат човнів і катамаранів, організація заходів у «Ракушці».

Як можна було розважитися у житомирському гідропарку минулого року та скільки це коштувало - у сюжеті від 18 серпня 2020 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: атракціон парк  
Матеріали по темі