Суспільство

У райцентрі Житомирської області відремонтують частину приміщення лікарні: оголосили тендер на 5,3 млн грн

11 May 2022, 12:53

КНП «Новоград-Волинське міськрайонне ТМО» оголосило тендер на капітальний ремонт частини приміщення лікарні. Очікувана вартість закупівлі – 5,3 млн грн.

Про це йдеться у закупівлі, опублікованій 11 травня на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації, підрядник має відремонтувати частини приміщення 5 поверху у відділення комплексної реабілітації в корпусі №2 до кінця 2022 року.

У технічному завданні зазначено, що переможець торгів має провести демонтажні роботи, будівельні роботи, роботи з опалення, вентиляції, пожежної сигналізації, електромонтажні роботи.

КНП «Новоград-Волинське міськрайонне ТМО» приймає пропозиції до 27 травня, аукціон запланований також на 27 травня.

Зауважимо, що за проєктні роботи з капітального ремонту частини приміщення 5 поверху у відділення комплексної реабілітації в корпусі №2, лікарня заплатила ТОВ «Буделітпроект» 56,3 тис. грн.

Нагадаємо, управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Коростенської міської ради 3 травня опублікувало намір укласти угоду з ТОВ «ЖК – Гарант» на капітальний ремонт приміщень другого поверху будівлі очного відділення центральної міської лікарні за 3 млн 80 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, 27 квітня КНП «Коростенська центральна міська лікарня» Коростенської міської ради уклало дві угоди з ТОВ «Будхауселіт» на ремонт покрівлі овочесховища та гаражу загальною вартістю 699,6 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер лікарня Новоград-Волинський ремонт 
Матеріали по темі