Новини компаній

Горіхи допоможуть зміцнити імунітет та пам'ять

12 May 2022, 11:03

Як і будь-який натуральний продукт, горіхи позитивно впливають на стан імунітету загалом, а також на стан багатьох систем людського організму. Багато в чому стан здоров'я кожної людини визначається харчуванням, вірніше мікроелементами, що входять до складу того чи іншого продукту. Горіхи в цьому плані одні з найкорисніших. Завдяки високій калорійності невеликою кількістю горіхів можна вгамувати почуття голоду. За кількістю білків вони можуть замінити собою їжу тваринного походження. Купити продукти для здорового харчування, у тому числі горіхи Ви можете в інтернет-магазині https://wellnut.com.ua/ua/ з доставкою по Києву та інших містах України.

Правильні продукти, підібрані для вашого раціону, допоможуть не тільки тримати в тонусі організм, сприяють зміцненню імунітету, але й покращать самопочуття і навіть допоможуть у запобіганні виникненням деяких захворювань, наприклад діабету. Вживання натуральної та корисної їжі означає своєчасну доставку корисних вітамінів, мінералів та білків в організм, завдяки чому піднімається загальний рівень імунітету, покращується робота мозку та нормалізацію гормонів, як у чоловіків, так і у жінок.

Найкорисніші горіхи

Всі горіхи мають чудовий склад, з точки зору вмісту вітамінів та інших корисних речовин. Розглянемо властивості деяких із них, які є найкориснішими:

  1. З точки зору насиченості жирами та білками можна вибрати будь-який горіх, рекомендуємо з цією метою купувати різні суміші, які у великій кількості доступні на ринку.
  2. Якщо ви постійно відчуваєте слабкість, швидко втомлюєтеся або маєте проблеми з нервовою системою, включіть у свій раціон кедровий горіх, він допоможе впоратися з цими проблемами.
  3. Добре допомагають горіхи і при проблемах з кров'ю, наприклад волоський фундук та мигдаль допоможуть підняти рівень гемоглобіну та покращити стан організму після операцій, крововтрат та при гемодефіцитній анемії.
  4. Прискорити обмінні процеси в організмі, а також підняти загальний рівень імунітету допоможуть Кеш'ю, мигдаль, фундук.
  5. Фісташки, мигдаль та кеш'ю допоможуть зміцнити серцево-судинну систему.
  6. Лісовий горіх, як і багато інших, здатний запобігти виникненню онкологічних захворювань.
  7. Захистити від діабету допоможе мигдаль, також він покращує роботу кишечника і сприяє схуднення.
  8. Завдяки арахісу у Вас покращиться пам'ять та настрій.

Як часто потрібно їсти горіхи

В середньому добова норма цих товарів становить до 30 грам, якщо ви вживаєте горіхи рідко, ця норма може підвищитися до 100 грам. Але кожен вид має свою денну норму вживання:

  • арахіс – 35 гр;
  • фундук – 50 гр;
  • бразильський – 30 гр;
  • фісташки – 80 гр;
  • грецький – 30 гр;
  • Мигдаль – 30 гр;
  • кедрові – 40 гр;
  • кешью – 50 гр.

Потрібно враховувати, що вище зазначені норми є середніми, конкретна кількість продуктів для кожної людини може бути складена індивідуально з дієтологом залежно від загального стану організму та ваги.

В інтернет-магазині Wellnut ви знайдете широкий асортимент товарів для здорового харчування, зокрема горіхи у великому асортименті, можна купити в роздріб від 100 грамів. Доставка здійснюється новою поштою в найкоротший термін. Асортименти продукції постійно оновлюється, всі продукти свіжі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: горіх горіхи  
Матеріали по темі