Суспільство

Дорожники роблять тимчасовий об'їзд замість знищеного мосту траси М-07 між Житомирською та Київською областями

12 May 2022, 14:17

Споруджуємо тимчасовий об'їзд на міжнародній трасі М-07, відомій як «Варшавка».

Про це 12 травня повідомляє Укравтодор.

«У Житомирській області відновлюємо проїзд знищеними бойовими діями мостами. Один із них — на трасі М-07 Київ – Ковель – Ягодин. Будуємо переправу неподалік межі Житомирської та Київської областей, на місті зруйнованого мосту, якій було пошкоджено під час запеклих бойових дій на Житомирщині. Траса М-07 об'єднує п'ять областей країни та веде до україно-польського пункту пропуску «Ягодин-Дорогуськ», тому відновлення проїзду на всій її протяжності є національним пріоритетом», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після припинення боїв на Житомирщині, фахівці підрядної організації Група Компаній «Автострада» звели вже 2 тимчасові об'їзди на місці зруйнованих мостів: на трасі М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський таР-02 Київ – Іванків – Овруч.

Нагадаємо, 9 травня були завершені роботи з влаштування тимчасової переправи на автомобільній дорозі Р-02 Київ - Іванків – Овруч: рух автотранспорту дозволено у реверсному режимі.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 26 лютого 2022 року один з мостів автодороги Київ-Ковель-Ягодин (М-07) на межі Київської та Житомирської областей був зруйнований: в результаті обрушення автомобілів зі зруйнованого мосту 4 чотири людини постраждали, 1 дитина загинула. 4 травня 2022 року дорожники відновили рух ділянкою автомобільної дороги М-07 Київ – Ковель – Ягодин, яка сполучає Київ і Житомирську область.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: траса М07 Укравтодор міст  
Матеріали по темі