Новини компаній

Магазин ATL розповів про підбір гальмівних дисків

13 May 2022, 11:35

Гальмівні диски — основа безпечного керування будь-яким транспортним засобом. Якісні гальма дозволяють уникнути аварії та забезпечують комфорт під час зупинки авто. Обрати і купити новий гальмівний диск можна в інтернет-магазині ATL. Його спеціалісти розповіли про підбір гальм для авто та поділилися перевагами магазину.

Як обрати гальмівні диски?

Щоб куплені гальма добре підійшли авто, потрібно звертати увагу на декілька технічних характеристик:

  • Розмір — виріб має підходити до диска колеса, не бути завеликим або замалим.
  • Мінімальна товщина — важливий параметр, від якого залежить, чи буде використання гальма безпечним і взагалі можливим.

Краще за все враховувати марку та модель автівки. Це допоможе купити саме ту запчастину, яка найкраще їй підійде. Сайт Atl.ua дозволяє вказати навіть рік випуску авто, звужуючи вибір до найбільш актуальних для користувача моделей гальм.

Ще один зручний спосіб — вибір автозапчастин за VIN. Це індивідуальний номер транспортного засобу, який можна знайти на інструментальній панелі з лівої сторони. Увівши його до пошуку на сайті, можна обмежити видимий асортимент гальм і підібрати найбільш підходящу модель.

Чому купувати в магазині ATL — зручно?

Кожен відвідувач сайту може швидко зробити замовлення та отримати необхідний товар завдяки наступним перевагам магазину:

Швидкий пошук товарів

На сайті Atl.ua є зручний та швидкий пошук, який дозволяє знаходити потрібні деталі декількома способами:

  • за назвою запчастини;
  • за номером запчастини;
  • за VIN.

Зручні фільтри

Користувачам також доступні фільтри за маркою авто, його моделлю та роком випуску. В залежності від обраної категорії запчастин, можна використовувати додаткові фільтри за технічними характеристиками, виробником та ціною.

Безкоштовна консультація

Ті, хто сумнівається у правильному виборі запчастин, або має питання, можуть замовити зворотній дзвінок. За пів хвилини користувачу передзвонить спеціаліст, що дасть необхідні поради. Консультація менеджеру — цілком безкоштовна.

Швидка доставка

Завдяки тому, що всі товари є в наявності на поточний момент, покупцям не доведеться чекати відправки від постачальника. Замовлення оформлюється максимально швидко та надсилається клієнту.

Купуючи автозапчастини у магазині ATL, автолюбителі отримують тільки надійний товар, що проходить перевірку якості та має гарантію від виробника!

Контакти

Сайт магазину:https://atl.ua/

Гаряча лінія: (044) 458-78-78

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі