Здоров'я

Медичний центр «Відновлення» пропонує усі види УЗ-досліджень

16 May 2022, 12:38

Діагностувати хворобу на ранній стадії, слідкувати за динамікою хвороби або виключити можливий неприємний діагноз? Все це про УЗД внутрішніх органів людини. Медичний центр «Відновлення» пропонує всі типи УЗ-досліджень: внутрішніх органів, вен та артерій, сечостатевої системи.

Більше того, в центрі доступні також і пакетні пропозиції:

  • УЗД шиї комплексне (сюди входить УЗД щитовидної залози, судин, лімфатичних вузлів, додаткових утворів);
  • УЗД щитовидної залози, черевної порожнини, нирок та сечостатевої системи (рекомендується для чоловіків);
  • Ехокардіографія, доплерографія брахіоцефальних артерій та інтрацеребральних судин, УЗД щитовидної залози, органів черевної порожнини, нирок та сечостатевої системи (рекомендується для чоловіків після 45 років);
  • УЗД щитовидної залози, молочних залоз, органів черевної порожнини, нирок та сечового міхура (комплексне УЗД для жінок);
  • УЗД щитовидної залози, молочних залоз, органів черевної порожнини, нирок та сечового міхура, ехокардіографія, доплерографія брахіоцефальних артерій та інтрацеребральних судин (рекомендується для жінок після 50 років).

Вичерпний висновок УЗД, високу якість та точність дослідження забезпечує апарат нового покоління PHILIPS – “EPIQ 5”.

Це – ультразвукова система преміального класу, архітектура якої є найпотужнішою з усіх, що коли-небудь застосовувалися в ультразвуковій діагностиці.

У нашому центрі працюють найдосвідченіші в місті лікарі ультразвукової діагностики, вони своїм професіоналізмом довершують картину вашого ідеального УЗД.

УЗД – це необхідність для первинного аналізу загального стану організму. Його необхідно проводити раз на рік у профілактичних цілях, адже часто хвороби починаються безсимптомно.

Нехтування ранньою діагностикою ускладнює лікувальний процес та робить його значно дорожчим.

Наше кредо – лікувати причини хвороби, а не симптоми. На період воєнного часу всі послуги для військовослужбовців — безкоштовні.

Запис на УЗД за телефоном 0 800 305860, особисто – за адресою: м. Житомир, вул. Любарська, 4 або замовте зворотній зв'язок на сайті https://vidnovlennya.center/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УЗД Відновлення  
Матеріали по темі