Події

Дрібне хуліганство і розпиття спиртного: за тиждень у Житомирі виявили понад пів сотні правопорушень у комендантську годину

18 May 2022, 11:05

У Житомирі упродовж останнього тижня поліцейські виявили понад півсотні правопорушень у комендантську годину.

Про це 18 травня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«У Житомирі упродовж останнього тижня поліцейські припинили понад півсотні адміністративних правопорушень, що були вчинені у нічний час. Серед них – дрібне хуліганство, розпиття спиртних напоїв та куріння у громадських місцях. Також правоохоронці виявили 10 осіб, причетних до вчинення кримінальних правопорушень, у тому числі тих, хто незаконно зберігав наркотичні речовини»,- йдеться у повідомленні.

Патрулювання здійснюють дві зміни нарядів: частина з них працює у денний час, інші ж – забезпечують спокій містян уночі. Щоденно на патрулювання залучається близько сотні осіб, серед них і члени громадських формувань з охорони порядку.

«У нічний час піші та автопатрулі виявляють порушників чинного законодавства, у тому числі комендантської години. У разі виявлення таких громадян, їх доставляють до найближчого відділку поліції, де перевіряють документи та з’ясовують причини таких порушень. Здебільшого, окрім недотримання правил комендантської години, правоохоронці фіксують порушення ними норм адміністративного чи кримінального законодавства», – розповідає начальник відділу превенції Житомирського районного управління поліції Олег Петелюк.

Нагадаємо, від 4 травня комендантська година в області розпочинається з 23:00 і триває до 5:00 ранку.

Як повідомляв Житомир.info, 9 квітня 2022 року поліція повідомляла, що за порушення комендантської години у Житомирі щоночі затримують до 20 громадян.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: комендантська година Житмоир поліція правопорушення 
Матеріали по темі