Події

У Житомирі 47-річна жінка під час нетверезого конфлікту поранила співмешканця, чоловік у лікарні (доповнено)

18 May 2022, 12:55

До житомирської лікарні 17 травня з проникаючим пораненням потрапив 40-річний житель. Цього ж дня поліцейські встановили причетність до скоєння цього діяння його співмешканки.

Про це 18 травня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Близько 10.30 годин до поліції надійшло повідомлення від лікарів про ушпиталення 40-річного жителя обласного центру з проникаючим пораненням черевної порожнини. За словами медиків, чоловіка доставили з його квартири», - йдеться у повідомленні.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції. Правоохоронці провели низку першочергових заходів, встановили ймовірних свідків правопорушення та з’ясували, що до поранення потерпілого може бути причетною його 47-річна співмешканка. На її розшук одразу ж було орієнтовано всі наряди, які працювали в місті. Невдовзі патрульні на одній з вулиць побачили розшукувану жінку та доставили її до райуправління.

Попередньо з’ясовано, що того ранку чоловік зі співмешканкою чаркували за місцем проживання. Нетверезий стан та раптові претензії один до одного спровокували конфлікт, у ході якого жінка і поранила потерпілого.

Відтак поліцейські затримали її у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України (Затримання уповноваженою службовою особою) та повідомили про підозру в учиненому кримінальному правопорушенні. Відповідно до ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України таке діяння карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

На сторінці у Facebook патрульна поліція Житомирської області повідомила деталі події.

«Учора, близько 11-ї години, патрульні отримали повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень у будинку на вулиці Східній. Зайшовши до будинку, на підлозі патрульні виявили 40-річного чоловіка із ножовим пораненням черевної порожнини. Поліцейські негайно викликали медиків та допомогли транспортувати потерпілого до карети швидкої. Зловмисницю, яка втекла після нанесення тілесних ушкоджень співмешканцю, патрульні виявили та затримали під час розшукових заходів на вулиці Хлібній», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 16 травня до лікарні з ножовим пораненням грудної клітини потрапила 41-річна жителька села Новаків Коростенського району. Травми жінці завдав її співмешканець, чоловіка затримали.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 4 травня 2022 року у Коростені стався конфлікт: після вживання спиртного дівчина вдарила матір ножем. Потерпіла у лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомир поліція конфлікт травмування лікарня 
Матеріали по темі