Події

Житомирська область була атакована крилатими ракетами морського базування, є загиблий

22 May 2022, 20:15

Сьогодні 22 травня близько 13:00 ворог завдав ракетного удару по об'єктах інфраструктури Житомирської області.

Про це близько 20:00 повідомила Житомирська ОДА з посиланням на повітряне командування «Центр».

«Чотири крилаті ракети було знищено підрозділами протиповітряної оборони повітряного командування «Центр». Три ракети ліквідовано авіацією, та одну підрозділом зенітних ракетних військ повітряного з’єднання. За наявною інформацією Житомирщину атаковано з південно-східного напрямку крилатими ракетами морського базування», - йдеться у повідомленні.

Водночас керівник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко в коментарі «Суспільному» розповів, що вже підтверджена інформація про одного загиблого: удар по Малину дуже схожий на той, що був 20 травня, на місці удару була пожежа, ліквідувати її вдалося ближче до сьомої години вечора.

Нагадаємо, вдень 22 травня в місті Малин знову було чутно вибухи: в Житомирській області о 13:09 була оголошена повітряна тривога, яка тривала трохи більш як годину.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 20 травня 2022 року в місті Малин Житомирської області місцеві жителі чули вибухи, згодом мер Малина Олександр Ситайло повідомив, що внаслідок ракетного удару по Малинській громаді пошкоджено об’єкт інфраструктури та близько 100 житлових будинків, троє людей поранені.

20 травня в ефірі національного телемарафону начальник ОВА Віталій Бунечко розказав про наслідки прильоту трьох російських крилатих ракет у Малин. Прокуратура розпочала кримінальне провадження за наслідками ракетного обстрілу окупантами Малина, поранення трьох жителів та пошкодження півсотні будинків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна обстріл ракета Малин Бунечко ППО 
Матеріали по темі