Суспільство

У Бердичеві нагородили хлопців за порятунок дівчини, яка тонула на водоймі в місцевому парку

30 May 2022, 17:32

В Бердичеві відзначили хлопців за порятунок дівчини, яка тонула.

Про це 30 травня повідомляє Бердичівська РВА.

«Новий робочий тиждень у Бердичівському районі розпочався з надзвичайно приємної події – відзначення цінними подарунками та Подяками, які вручали двом молодим людям. Олександр Захаров та Дмитро Олійник стали відомими на всю Житомирщину після того, як 20 травня на водоймі у парку Шкіряника врятували життя молодій дівчині, що пішла у воду купатися та раптово почала тонути. На відміну від інших відпочиваючих парубки не розгубилися, а стрибнули у воду та допомогли дівчині добратися до берега. Отримувати заслужені відзнаки прийшов тільки Дмитро – його товариш наразі знаходиться на роботі у місті Києві», - йдеться у повідомленні.

Начальниця Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк щиро подякувала хлопцям за їх небайдужість та врятоване людське життя.

«Переконана, даний випадок слугуватиме гарним прикладом для нашої молоді. Це вперше я вручаю подібну відзнаку, і мене переповнює гордість за наше підростаюче покоління. За те, що наші діти ростуть справжніми українцями: хоробрими та небайдужими. З такою молоддю наша держава неодмінно матиме гарне майбутнє» - наголосила Людмила Димидюк.

Як повідомляв Житомир.info, в 2020 році дев’ятикласник Віктор Іващенко з села Дружбівка Коростенського району та студент-другокурсник Вадим Невмержицький з села Дівошин Овруцького району стали лауреатами всеукраїнської акції «Герой-рятувальник 2020»: Віктор взимку під час пожежі в житловому будинку врятував 88-річну бабусю, яка самостійно не пересувалася; Вадим Невмержицький врятував влітку двох неповнолітніх дівчат, що тонули в річці його населеного пункту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: рятувальник відзнака Бердичів водойма тонути  
Матеріали по темі