Влада

Мер підписав розпорядження про роботу пришкільних мовних таборів у Житомирі, які стартують з 1 червня

31 May 2022, 14:23

З 1 червня у Житомирській міській територіальній громаді починають працювати пришкільні мовні табори.

30 травня Житомирський міський голова підписав розпорядження про організацію роботи таких таборів. Документ оприлюднений на сайті міськради.

У розпорядженні, зокрема, зазначено, що табори працюватимуть лише у закладах, де є укриття. Школи, які не мають пристосованих сховищ, на період роботи мовних таборів будуть приєднані до закладів, де такі схововища наявні.

«У зв’язку з відновленням роботи підприємств та установ, для забезпечення життєдіяльності міста, підтримки та розвитку економіки, враховуючи потребу батьків щодо навчання, оздоровлення та відпочинку дітей (…) та з метою безперервного вдосконалення мовленнєвих умінь і навичок навчання української мови та інших іноземних мов департаменту освіти
• організувати роботу пришкільних літніх мовних таборів закладів освіти Житомирської міської територіальної громади з 01 червня 2022 року за умови наявності у закладах пристосованого укриття та закріпити територіально ті заклади, в яких відсутні укриття;
• спільно з керівниками закладів освіти укомплектувати загони мовних таборів у кількості до 15 дітей та забезпечити роботу, враховуючи особливості функціонування закладів в умовах дії воєнного стану», – йдеться у розпорядженні.

Скріншот розпорядження від 30.05.2022

Як у 2022 році працюватимуть пришкільні мовні табори, читайте у роз’яснені першої заступниці директора департаменту освіти Житомирської міської ради Світлани Ковтуненко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: табір мовний табір розпорядження  
Матеріали по темі