Здоров'я

50% знижки на консультації лікарів у медичному центрі «Відновлення»

1 June 2022, 10:16

Акційні ціни у медичному центрі «Відновлення» на консультації профільних лікарів: судинного хірурга, хірурга, ортопеда, вертебролога та невролога діють з 1 по 18 червня 2022 року.

Вбивати орків — безцінно, підтримувати здоров’я наших громадян та захисників на високому рівні вкрай необхідно, а підтримувати економіку країни у військовий час — надважливо.

Наші лікарі підтримують фронт, працюючи і за фахом, і як волонтери, допомагаючи Збройним силам України та мирному населенню.

Звертаючись до нас в медичний центр «Відновлення», ви одночасно і лікуєтеся, і допомагаєте нам допомагати країні та ЗСУ.

Але ми розуміємо, що не всі можуть дозволити повноцінно зайнятися власним здоров’ям. Саме тому ми пропонуємо висококваліфіковані консультації флеболога, хірурга, ортопеда, вертебролога та невролога з 50% знижкою.

Акція діє на консультації цих лікарів з 1 по 18 червня включно.

Для діючих військовослужбовців діє окремий порядок обслуговування. Детальніше уточнюйте за телефоном 0800 305 860.

Записатися на консультацію та дізнатися подробиці можна за телефоном 0800 305 860 або безпосередньо у клініці «Відновлення» за адресою м. Житомир, вул. Любарська, 4. https://vidnovlennya.center/

Ми лікуємо причини, а не симптоми!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Відновлення медична клініка  
Матеріали по темі