Місто

У Житомирі відкриють ще кілька садочків, а всіх охочих школярів запрошують до мовних таборів

1 June 2022, 11:40

У Житомирі працює 9 дошкільних навчальних закладів. З 6 червня відновлять роботу ще три.

Про це під час засідання виконкому Житомирської міськради 1 червня розповіла перша заступниця директора департаменту освіти Світлана Ковтуненко.

З її слів, нині спостерігається збільшення кількості дітей,які відвідують садочки.

«Дітей, які відвідують садочок, на сьогодні майже півтори тисячі. Відкриваються додаткові садочки: відкрили 6 садочків, а з сьогоднішнього дня працює ще три, і в понеділок ми ще плануємо відкрити два. Тобто, наростання відкриття садочків іде, і збільшення кількості дітей також є» – зазначила Світлана Ковтуненко.

Заступниця директора департаменту освіти також нагадала, що з 1 червня почали працювати пришкільні мовні табори. Такі табори організували у 23 закладах освіти. У перший день роботи їх відвідали 2194 дитини. Мовні табори працюють 4 години на день: з 9:00 до 13:00 год.

Світлана Ковтуненко наголосила, що мовний табір можуть відвідувати всі охочі школярі. Батьки ще мають можливість записати своїх дітей.

«Якщо бажання батьків сьогодні ще є і хтось цю інформацію не отримав, також можете звертатися до закладів. І ті заклади, які мають укриття, будуть приймати. Але звертайтесь до своїх закладів. У нас є 10-денні табори, 14-денні та 21-денні. Є програма і для молодшої школи, і для середньої ланки, і для старших школярів. Табори працюють для учнів з 1 по 11 клас», – зазначила заступниця директора департаменту освіти.

Нагадаємо, 30 травня Житомирський міський голова Сергій Сухомлин підписав розпорядження про організацію роботи пришкільних літніх мовних таборів закладів освіти.

Як у 2022 році працюватимуть пришкільні мовні табори, читайте у роз’яснені першої заступниці директора департаменту освіти Житомирської міської ради Світлани Ковтуненко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: табір пришкільний табір мовний табір садочок школа ДНЗ Ковтуненко  
Матеріали по темі