Влада

В Житомирській обласній раді після 24 лютого звільнили керівників семи комунальних підприємств

3 June 2022, 11:36

Після початку повномасштабного російського вторгнення голова Житомирської обласної ради звільнив керівників семи комунальних підприємств та установ.

Розпорядження про звільнення на офіційному сайті облради не планувалися, але вони є у проєкті рішення сесії «Про затвердження розпоряджень голови обласної ради», який оприлюднили 2 червня.

На сесії, яка запланована на 16 червня, пропонується затвердити такі кадрові розпорядження, підписані головою облради в 2022 році:

від 21.03.2022 №113-К «Про звільнення Карпінського В.С.»;

Карпінський Віктор Станіславович – директор комунальної установи «Довбиський психоневрологічний інтернат»

від 22.03.2022 №121-К «Про звільнення Дорошенко Л.І.»;

Дорошенко Лариса Іванівна – директор комунальної реабілітаційної установи «Обласний центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю»

від 25.03.2022 №124-К «Про звільнення Ростової Н.М.»;

Ростова Наталія Миколаївна – директор комунального підприємства «Житомирський академічний український музично-драматичний театр ім. І.А.Кочерги»

від 01.04.2022 №130-К «Про звільнення Куликівської О.П.»;

Куликівська Оксана Петрівна – директор комунального закладу «Обласний соціальний гуртожиток для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування»

від 04.04.2022 №135-К «Про звільнення Сінько В.Я.»;

Сінько Валентина Яківна – в.о. директора комунальної установи «Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім»

від 11.05.2022 №177-К «Про звільнення Шавловича О.Г.»;

Шавлович Олексій Григорович – директор комунального підприємства «Агенція з питань регіонального розвитку»

від 16.05.2022 №180-К «Про звільнення Примачук А.А.».

Примачук Алла Анатоліївна – директор Обласного центру підвищення кваліфікації працівників культури, мистецтва та туризму

Зауважимо, що станом на ранок 3 червня розпорядження про звільнення, які має затвердити сесія обласної ради, не оприлюднені, причини звільнень (закінчення контракту, за власним бажанням тощо) наразі невідомі.

Нагадаємо, 27 квітня голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко підписав розпорядження про своє увільнення від виконання посадових обов'язків у зв’язку з призовом на військову службу і з того часу обов’язки голови облради виконує Володимир Ширма.

Як повідомляв Житомир.info, 6 травня 2022 року стало відомо, що голова обласної ради Володимир Федоренко та його перший заступник Олег Дзюбенко призвані на військову службу. 28 травня редакція отримала від Житомирського обласного ТЦК та СП відповідь на інформаційний запит щодо призову на військову службу голови Федоренка та Дзюбенка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада звільнення КП КУ розпорядження  
Матеріали по темі