Економіка

У Житомирській області відновили роботи всі підприємства харчової промисловості, – ОВА

9 June 2022, 13:24

В умовах війни на Житомирщині працює 100% підприємств харчової промисловості.

Про це 9 червня повідомила пресслужба Житомирської ОВА з посиланням на інформацію департаменту агропромислового розвитку та економічної політики.

«Вже 106-у добу країна мужньо обороняється, б’ється за кожен метр нашої території, за кожне місто і кожне село. Весь цей час виробники харчових продуктів Житомирщини забезпечують людей продовольством. На території області продовжують роботу 150 підприємств у харчовій галузі. На них фактично працює біля 9 тисяч осіб», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що, за результатами моніторингу, з початку дії воєнного стану в області відновили свою роботу всі підприємства в галузі харчової промисловості.

Нагадаємо, ще з середини березня керівник Житомирської ОВА Віталій Бунечко закликав підприємців Новоград-Волинського і Бердичівського районів повертатися до довоєнного життя, відновлювати економіку, повертати виробництво.

13 квітня в ефірі національного телемарафону Віталій Бунечко казав, що у Бердичівському та Новоград-Волинському районах працює 100% підприємств, у Житомирському районі – 65%, у Коростенському до 50% підприємств відновили роботу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: підприємство бізнес виробництво харчова промисловість  
Матеріали по темі