Фоторепортаж

У Житомирі на День друзів дітей вчили спілкуватися з чотирилапими товаришами. Фоторепортаж

9 June 2022, 19:03


У Житомирі 9 червня до Міжнародного дня друзів для дітей влаштували зустріч з чотирилапими товаришами. На галявині міського парку дітей вчили правильно поводитися з собаками, розповідали, як не викликати агресію безпритульних собак та як з ними подружитися.

У рамках заходу дітям показали, наскільки важлива роль чотирилапих друзів у житті людини: собаки демонстрували пошукові та охоронні здібності, виконували трюки і просто розважали глядачів. Окрім цього усі охочі могли погладити собак та погратися з ними.

«Такі зустрічі важливі, бо дають позитивні емоції, які зараз так потрібні дітям. Діти можуть поспілкуватися з тваринами, погладити, навчитися правильно поводитися з незнайомими собаками, перестати їх боятися. Ми також влаштовуємо такі заходи для дітей переселенців та співпрацюємо з волонтерами», - розповіла кінолог дресувального центру «Страж Полісся» Катерина Стрілець.

Травневий фоторепортаж про собак з кінологічного центру ГУНП в Житомирській області дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, в липні 2019 року житомиряни розповідали нашим журналістам, що таке справжня та навіщо вона потрібна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: собака друг дружба парк діти кінолог пес  
Матеріали по темі