Події

На хуторі в Житомирській області чоловік палив сміття і влаштував пожежу в будинку, в іншому селі вогонь знищив автомобіль

15 June 2022, 11:58

На хуторі Попільнянської територіальної громади чоловік палив сміття, унаслідок поривів вітру вогонь перекинувся на дім та господарську будівлю. А в Брусилівській громаді від короткого замикання електромережі згорів гараж з «Москвичем».

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Необережне поводження з вогнем призводить до плачевних наслідків. На хуторі Пустельники Попільнянської територіальної громади чоловік вирішив спалити сміття на власній території. Через суху та спекотну погоду, а також сильні пориви вітру полум’я швидко розгорілося, а палій його належним чином не проконтролював. Як наслідок, вогонь перекинувся на дім та господарську будівлю, що під одним дахом. Не зважаючи на ускладнюючі фактори: відстань до місця події – близько 30 км і дороги не у найкращому стані, вогнеборцям вдалося впоратися з пожежею і полум’я не поширилося далі хутором», - йдеться у повідомленні.

А в с. Карабачин Брусилівської громади від короткого замикання електромережі згоріла господарська будівля, а в ній і автомобіль «Москвич». Бійці ДСНС відбили полум’я від помешкання, що за 5 м від осередку займання.

Внаслідок обох пожеж загиблих та травмованих не виявлено. Остаточні обставини встановлюються.

Нагадаємо, 12 червня бійці ДСНС Житомирської області 4 рази залучалися до гасіння пожеж, зокрема горів балкон у дев’ятиповерховому будинку на вулиці Покровській.

Як повідомляв Житомир.info, 11 червня 2022 року рятувальники Житомирщини ліквідували 8 пожеж, 4 з яких виникли в побуті, двічі горіло сміття та 2 рази палали автівки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальники пожежа сміття хутір 
Матеріали по темі