Новини компаній

Тротуарна плитка з фабрики FEM: якість за доступною ціною

17 June 2022, 18:26

Бруківка та тротуарна плитка є найпопулярнішими видами дорожніх поверхонь для пішохідних зон та прибудинкових територій. Якісна тротуарная плитка, укладена з дотриманням технології, здатна вірою та правдою прослужити десятки років. Однак важливо правильно вибрати постачальника: компанія «Завод ФЕМ» є офіційним дистриб'ютором тротуарної плитки провідних виробників та гарантує 100%-ву оригінальність та якість свого товару.

Різноманітність форм та кольорів

Облагородити прибудинкову територію, вимостити тротуар, красиво облицьовувати пішохідну доріжку – для всього цього найкраще підходить укладка тротуарной плитки, яка служить довго, до того ж представлена у величезному асортименті та обходиться порівняно недорого. Існує безліч різновидів бруківки та плитки для мощення тротуарів. Найбагатший вибір матеріалу може запропонувати спеціалізована компанія zavodfem.com.ua, в асортименті якої представлена стильна штучно зістарена плитка «Старый город», класична плитка «Кирпич», матеріал оригінальної форми «двойное Т», а також традиційна цегла без фаски, дорожня бруківка різних форм і розмірів та багато іншого. Колірна гама матеріалу не поступається кількості форм і розмірів: в асортименті постачальника є як сіра, так і пофарбована тротуарна плитка, а також оригінальний матеріал модного забарвлення «Колор - мікс».

Доступні ціни на весь асортимент

«Завод ФЭМ» став одним із провідних постачальників тротуарної плитки в країні не випадково. Компанія сформувала найповніший асортимент дорожньої бруківки і тротуарної плитки для замовників з різними потребами. Постачальник пропонує як недорогу бюджетну сіру плитку різної товщини, так і дорожчі варіанти пофарбованого в масі матеріалу для елітного мощення доріжок та пішохідних зон. Доступні ціни на весь асортимент продукції обумовлюються тим, що компанія має прямі контракти на постачання тротуарної плитки з найбільших заводів виробників країни та близького зарубіжжя. Зокрема, «Завод ФЭМ» є офіційним дистриб'ютором тротуарної плитки таких відомих брендів як «Ковальская», «Юнигран», «Эко» та інші. Крім вигідного придбання самої плитки за цінами першого постачальника, клієнти компанії можуть скористатися послугами професійного укладання бруківки на прибудинкових територіях або громадських просторах. Досвідчені майстри компанії допоможуть підібрати оптимальний варіант тротуарної плитки з урахуванням особливостей місцевості та оперативно здійснять укладання «під ключ» з гарантією якості.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тротуарна плитка  
Матеріали по темі