Влада

Португальське місто стане побратимом Житомира

20 June 2022, 15:01

Португальське місто Вілла-Нова-де-Фамалікан стане побратимом Житомира.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі повідомив мер Сергій Сухомлин.

«Житомир Vila Nova de Famalicão. Це португальське місто стане нашим побратимом! Сьогодні спілкувався з мером. Перш за все розповів про Житомир у війні, про перші дні повномасштабного вторгнення, ракетні удари… Про лінію укріплення, яку будуємо зі сторони Білорусі… Подякував португальцям за гостинний прийом українців, які були вимушені поїхати. Далі — конструктивно проговорили співпрацю! Як сказав міський голова Фамалікао Mário Passos «Говоріть про все, що вам потрібно — ми завжди поряд. І ми раді допомагати!». Дуже цінно знаходити друзів, побратимів у такий тяжкий час. Друзів, які самі на нас виходять та пропонують підтримку! 9-го липня у Вілла-Нова-де-Фамалікан — День міста! Сподіваюсь, зможемо привітати нових друзів під час підписання угоди про побратимство!», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 31 травня на позачерговій сесії міської ради ухвалили рішення про підписання угод щодо партнерських відносин з польським містом Гдиня та чеським містом Пардубіце.

Як повідомляв Житомир.info, 10 травня 2022 року мер Житомира Сергій Сухомлин підписав протоколи співробітництва з польським містом Плоцьк та іспанським містом Малага.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Португалія Вілла-Нова-де-Фамалікан місто-побратим міськрада Сухомлин 
Матеріали по темі