Влада

Голова Житомирської облради отримав звання молодшого лейтенанта

21 June 2022, 11:24

Голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко з 10 червня має військове звання «молодший лейтенант», хоча наприкінці квітня, на момент призову, був лише сержантом.

Про це 21 червня повідомив сам Федоренко.

Зауважимо, що голова облради 23 лютого 2022 року були заброньовані Житомирською обласною радою, але згодом сержант Володимир Федоренко був виключений з військового обліку «у зв’язку з призовом по мобілізації».


В біографії Володимира Федоренка на сайті облради зазначено, що у 2014 році він закінчив Вищий навчальний заклад «Університет сучасних знань» за спеціальністю правознавство, кваліфікація юрист; у листопаді 2020 році пройшов навчання за спеціалізованим курсом підготовки фахівців з цивільного захисту в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту.

Як повідомляв Житомир.info, 6 травня 2022 року стало відомо, що голова обласної ради Володимир Федоренко та його перший заступник Олег Дзюбенко призвані на військову службу, місце роботи та середній заробіток на час служби зберігається. Військова служба, яку голова облради Федоренко проходить з 27 квітня, дозволяє зустрічатися з різними людьми у різних містах та проводити час із сім'єю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Федоренко облрада призов військова служба лейтенант  
Матеріали по темі