Влада

Мер Житомира повернув старі умови преміювання керівників КП та дозволив змінювати їх оклади

22 June 2022, 15:53

Мер Житомира Сергій Сухомлин скасував своє розпорядження, яким вводив обмеження преміювання керівників комунальних підприємств на період воєнного стану.

Відповідне розпорядження мер підписав 14 червня, на сайті міської ради його оприлюднили 22 червня.

«Визнати таким, що втратило чинність з 01.07.2022 року, розпорядження міського голови від 23.03.2022 року №220 «Щодо преміювання керівників комунальних підприємств». Преміювати керівників комунальних підприємств Житомирської міської ради, починаючи з ІІІ кварталу поточного року відповідно до умов та показників преміювання, затверджених розпорядженнями міського голови, що діють на момент встановлення розміру премії», - йдеться у документі.

Нагадаємо, розпорядженням від 23 березня на період воєнного стану мер Житомира Сергій Сухомлин призупинив дію кількох своїх розпоряджень, що стосуються преміювання керівників комунальних підприємств: премію можна було отримати лише «за умови виконання показників особливо важливих доручень та завдань по забезпеченню життєдіяльності громади, територіальної оборони та безпеки».

Крім того, 16 червня Сергій Сухомлин підписав розпорядження, яким дозволив змінювати посадові оклади керівників комунальних підприємств «в разі зміни мінімальної заробітної плати на 1 січня календарного року шляхом підписання додаткової угоди».


Як повідомляв Житомир.info, за ІV квартал 2021 року 12 керівників комунальних підприємств Житомирської міської ради отримали премії у розмірі від 3% до 30% до трьох посадових окладів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: премія КП розпорядження 
Матеріали по темі