Місто

У Житомирі хочуть заборонити роботу закладів з масовим перебуванням людей під час повітряної тривоги

30 June 2022, 13:47

Головне управління ДСНС у Житомирській області готує лист до начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка з ініціативою щодо закриття під час тривоги закладів з масовим перебуванням людей до моменту відбою повітряної тривоги.

Про це 30 червня Житомир.info розповів заступник начальника ГУ ДСНС у Житомирській області Олександр Кравець.

«У нас зараз готується лист на начальника військової адміністрації Віталія Бунечка, щодо проведення певних заходів по сигналу повітряної тривоги. Певних заходів, мається на увазі, проведення певних тренувань, проведення роз’яснювальної роботи серед власників і директорів відповідних закладів торговельних центрів і об’єктів з масовим перебуванням людей. Плюс ми хочемо вийти з ініціативою щодо закриття під час тривоги відповідних закладів, щоб вони закривалися і не працювали до моменту відбою повітряної тривоги. Поки що цей лист - це проєкт листа. Він у розробці. Ми ще будемо погоджувати з військовою адміністрацією, що вони ще запропонують, мерія так само», - розповів Олександр Кравець.

Зауважимо, 30 червня«Українська правда» з посиланням на ефір телеканалу «Київ» повідомила, що у столиці заборонили роботу дитячих розважальних майданчиків в торговельних центрах.

Нагадаємо, 27 червня 2022 року у своєму зверненні Сергій Сухомлин нагадав про ракетний удар, який того ж дня росіяни нанесли то ТРЦ в Кременчуці Полтавської області, коли там знаходилося біля тисячі відвідувачів.

Як повідомляв Житомир.info, за результатами чотирьох місяців вторгнення рф на територію України Житомирська область вже не входить до п’ятірки «лідерів» за кількістю сигналів тривоги. За чотири місяці в Житомирській області було 369 сигналів тривоги, загальна їх тривалість становила 16 днів 5 годин 4 хвилини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС тривога евакуація торговельні центри заборона 
Матеріали по темі