Місто

Для житомирських бабусь та дідусів відкрили сучасний клуб, де вони можуть омолодитися душею

1 July 2022, 19:00

Живе спілкування та різноманітні заняття в групі – у Житомирі 1 липня відкрили «Ба-Ді Club». Це такий клуб для людей поважного віку, які прагнуть не відставати від сучасних трендів. Саме для таких житомирян щоп'ятниці будуть влаштовувати тематичні вечори, майстер-класи, активні та малорухливі заняття, та ще багато чого, аби омолодитися душею.

«Бабусі та Дідусі Club» – це люди поважного віку. Насамперед цей проєкт відрізняється від інших клубів і всіляких майстер-класів для людей такого віку тим, що він сучасний. Програма створена молодими людьми, які працюють в управлінні культури. Найважливіше – це акцент на сучасні тенденції. Ми будемо фотографуватися, але перед цим будемо робити зачіску, макіяж, переодягатися, перевтілюватися у новий образ, який буде незвичний для них. Ми будемо робити надзвичайні майстер-класи, займатися йогою, фітнесом, читанням просто неба. Але найважливіший акцент – це омолодити душу, щоб вони відчули себе потрібними, відчули себе молодими», - говорить начальниця управління культури Житомирської міської ради Ілона Колодій.

До клубу вже записалося близько 30 людей. Дідусі виявилися сором'язливими, а ось бабусі з радістю розповіли, що прийшли шукати нові знайомства та хобі аби зняти стрес.

«Прийшла, бо цікаво просто. Хоч якесь різноманіття, самі ж розумієте, який зараз настрій та яка атмосфера», - каже Тетяна.

«Хочеться чимось таким зайнятися, щоб розслабитися трохи та зняти стрес», - ділиться Антоніна.

«Культурний захід, який розвиває нейронні зв'язки нові, для розвитку інтелекту», - сказала Тетяна.

«Хочеться більше екскурсій, хочеться більше дізнатися про Житомир. Мені сподобалося в анонсі читання на свіжому повітрі. Можливо буде перегляд фільмів на свіжому повітрі», - говорить Лариса.

Сьогодні для відвідувачів клубу влаштувати урочисте відкриття та художній майстер-клас.

Наразі група сформована, проте ті, хто хочуть вступити до «Ба-Ді Club» можуть звернутися за інформацією до управління культури, тел. (096) 908-08-70. Дзвінки приймаються з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00.

Нагадаємо, 17 січня 2020 року на другому поверсі Житомирської міської ради відбувся перший танцювальний благодійний бал для людей поважного віку.

Як повідомляв Житомир.info, у житомирському танцювальному клубі «Ретро» станом на жовтень 2021 року займалося близько 40 людей: наймолодшій танцюристці було 58 років, а найстаршій – 87.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: клуб люди поважного віку Колодій Ба-Ді Club 
Матеріали по темі