Фоторепортаж

«Зацілований» Житомир у Всесвітній день поцілунків. Фоторепортаж

6 July 2022, 15:17

6 липня відзначають Всесвітній день поцілунку. Це свято досить давнє і, за однією з версій, виникло у ХІХ сторіччі у Великобританії. Важко не погодитися, що такий прояв любові, гарного ставлення та почуттів, як поцілунок, заслуговує на власне свято.

Вікіпедія дає таке визначення поцілунку: «Поцілунок — це дотик людських губ до будь-чого для вираження своїх емоцій, переважно позитивних».

Поцілунок є темою багатьох творів мистецтва. А ще існує дисципліна, яка вивчає фундаментальні фізіологічні та психологічні особливості людського поцілунку – філематологія.

Вченні з усього світу проводять багато досліджень про користь поцілунків. Результати у всіх різні, проте вони сходяться на тому, що поцілунки продовжують життя та підіймають настрій.

Ми любимо наше місто, любимо вас і вдячні усім, хто зараз захищає нашу країну, і тим, хто в тилу береже нашу економіку. У такий важкий час дуже хочеться підтримати і розцілувати усіх, тому ми вирішили зробити це таким креативним способом – давно існувала традиція залишати відбиток цілунку на листах, ми вирішили її пригадати і в такий спосіб «розцілувати» Житомир.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День поцілунків  
Матеріали по темі