Події

У Житомирі патрульні зупинили Ford за порушення комендантської години: водій був у стані наркотичного сп'яніння

7 July 2022, 16:27

7 липня близько 1-ї години патрульні на проспекті Миру зупинили автомобіль Ford за порушення комендантської години, водій був з ознаками наркотичного сп'яніння.

Про це 7 липня повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Сьогодні, близько 1-ї години, під час патрулювання проспекту Миру інспектори зупинили автомобіль Ford за порушення комендантської години. Спілкуючись з водієм, охоронці порядку виявили у нього ознаки наркотичного сп'яніння. Пройти огляд на стан сп’яніння чоловік відмовився. Також поліцейські провели поверхневу перевірку 35-річного місцевого жителя і його автомобіля та виявили два згортки з порошкоподібною речовиною, зовні схожою на наркотичну», - йдеться у повідомленні.

Патрульні затримали чоловіка та викликали на місце події слідчо-оперативну групу Житомирського районного управління поліції, яка надасть правову кваліфікацію діям водія. Також охоронці порядку склали на керманича адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 КУпАП: керування у стані сп’яніння.

Як у Житомирській області суди карали порушників комендантської години, читайте тут.

Нагадаємо, 9 квітня 2022 року поліція інформувала, що за порушення комендантської години у Житомирі щоночі затримують до 20 громадян.

18 травня 2022 року поліція повідомляла, що упродовж тижня поліцейські виявили понад пів сотні правопорушень у комендантську годину. Серед них – дрібне хуліганство, розпиття спиртних напоїв та куріння у громадських місцях.

Як повідомляв Житомир.info, 31 березня 2022 року житомирські патрульні показали фото порушників комендантської години та зазначили, що серед затриманих є ті, які перебувають у розшуку чи неодноразово притягалися до відповідальності за кримінальні злочини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція проспект Миру наркотики комендантська година 
Матеріали по темі