Суспільство

У Житомир прибуло понад десяток автомобілів «швидкої» та гуманітарний вантаж, які передадуть ТрО

9 July 2022, 21:27

У Житомир 9 липня прибуло понад десяток автомобілів, а також гуманітарний вантаж, які в подальшому будуть передані для підрозділів Сил ТрО ЗСУ.

Анонсуючи подію, організатори повідомляли, що для потреб Територіальної оборони надійдуть автомобілі швидкої допомоги та «гуманітрка» різного типу.

«В суботу, 9 липня, в Житомир прибуває конвой з 12 автомобілів швидкої допомоги та великою кількістю різноманітного гуманітарного вантажу для Сил ТрО ЗСУ. Передача автомобілів відбудеться за участі Начальника Штаба – першого заступника Командуючого Сил ТрО ЗСУ бригадного генерала Сергія Собко та відомого американського політика, голови фонду Ukraine Friends Брока Бірмана (Brock Bierman)», – анонсували організатори.

Зазначалося, що частина автомобілів буде передана до підрозділів житомирської 115 бригади Сил ТрО ЗСУ, а частина буде направлена до підрозділів територіальної оборони Києва та Миколаєва.

Надання автомобілів стало можливим завдяки допомозі ряду благодійних організацій, зокрема фонду Ukraine Friends, Rotary Klub Kosice та Ratary International.

Наголошується також, що домовленостями передбачається закупка та передача до підрозділів Сил територіальної оборони ЗСУ загалом 100 автомобілів швидкої допомоги.

Подробиці – у відеосюжеті на нашому сайті

Як повідомляв Житомир.info, 15 лютого 2022 року на сесії Житомирської міської ради для місцевого батальйону територіальної оборони з міського бюджету виділили 1 млн 600 тис. грн та обіцяли дати ще.

15 червня на засіданні виконкому міської ради мер Сергій Сухомлин інформував, що з бюджету Житомирської міської територіальної громади виділяють 2,5 млн грн на потреби ТрО та військових частин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТрО територіальна оборона гуманітарка гуманітарний вантаж допомога  
Матеріали по темі