Політика

Голови трьох фракції Житомирської облради ініціюють об’єднання двох депутатських комісій в одну

13 July 2022, 15:41

Депутати Житомирської обласної ради ініціюють ліквідацію комісій з питань бюджету та фінансів і з питань комунальної власності та майнових відносин, об’єднавши їх в одну – комісію з питань бюджету та комунальної власності.

Проєкт рішення сесії, підготовлений трьома депутатами облради, оприлюднений 12 липня. Автори проєкту: Сергій Диняк (голова фракції «Наш край»), Олександр Рабінович (голова фракції «Європейська солідарність»), Олександр Ющенко (голова фракції «Слуга народу»).

«Ліквідувати постійні комісії обласної ради з питань бюджету та фінансів та з питань комунальної власності та майнових відносин, утворені рішенням Житомирської обласної ради №10 від 27.11.2020 «Про утворення постійних комісій обласної ради». Утворити постійну комісію обласної ради з питань бюджету та комунальної власності», - йдеться у проєкті рішення.

Головою новоствореної комісії пропонують призначити депутата з фракції «Слуга народу» Олександра Дмитрука, який зараз очолює комісію з питань бюджету та фінансів.


Скріншот з проєкту рішення сесії

Крім того, пропонується внести зміни до складу інших депутатських комісій. Проєкт рішення «Про постійні комісії обласної ради VІІІ скликання» планують розглянути на черговій сесії облради 14 липня.

Нагадаємо, на першій сесії Житомирської обласної ради восьмого скликання, яка проходила 27 листопада 2020 року, створили вісім депутатських комісій та призначили їх голів: в обласній раді попереднього скликання було сім депутатських комісій, але комісію з питань бюджету та комунальної власності розділили на дві і комісію з питань комунальної власності та майнових відносин очолив фракції Радикальної партії Ляшка Сергій Крамаренко, який в облраді VІІ скликання був першим заступником голови.

Як повідомляв Житомир.info, 16 червня 2022 року депутати ухвалили рішення у період дії воєнного стану в Україні проводити закриті пленарні засідання сесій Житомирської обласної ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада комісія депутат  
Матеріали по темі