Фоторепортаж

Похмурий і прохолодний - Житомир на екваторі літа. Фоторепортаж

13 July 2022, 16:09

Як і прогнозували синоптики, 13 липня у Житомирі хмарна дощова погода. Впродовж дня стовпчик термометра тримається на непритаманних для середини літа 13 градусах тепла. Періодично йде дощ, тож більшість містян дістали парасольки та теплі, подекуди навіть зимові, куртки. Але є і відчайдухи, які все ж гуляють під дощем у легкому одязі.

Хоча ще тільки середина літа, доріжки вже встелені жовтим опалим листям, що створює атмосферу ранньої осені. У дворах дощ “змив” з дерев незібрані вишні, вкривши асфальт.

Після тривалої спеки і люди, і тварини навіть радіють такій погоді.

Лавки у парках та скверах спорожніли, проте і дорослі, і діти не втрачають можливості прогулятися, коли дощ вщухає. Похмурий день містяни розбавляють яскравими парасольками та елементами одягу.

Міські тварини поховалися у сухі та затишні куточки - так, на підвіконнях будинків під прихистком сплять коти, не зважаючи на дощ та холод.

Нагадаємо, увесь робочий тиждень, що розпочався, 11-15 липня, відзначиться хмарною погодою, щодня очікується дощі, переважно незначні. На термометрах буде щонайбільше +25 градусів за Цельсієм.

Фото кольорових “порталів” калюж на житомирських вулицях, можна побачити тут.

Фото «замірів» глибини калюж – тут, а корабельне плавання калюжами – тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: липень дощ калюжа літо 
Матеріали по темі