Події

На півночі Житомирської області лісівники підірвались на міні: двоє загиблих, є травмовані

14 July 2022, 16:02

На території Народицької громади Житомирської області 14 липня на міні підірвались лісівники. Двоє людей загинули, є травмовані.

Про це після засідання сесії Житомирської обласної ради журналістам повідомив керівник обласної військової адміністрації Віталій Бунечко.

«Сьогодні, на жаль, прикрий випадок стався у нас на півночі. Під час повітряної тривоги, поки ми з вами всі були у сховищах, близько 11:30 год., на міні підірвалися наші лісівники, ДП «Народицький лісгосп». Попередньо, дві людини загинули, шестеро отримали поранення», – розповів Віталій Бунечко.

Згодом про трагічну подію повідомила Народицька селищна військова адміністрація.

«В результаті наїзду, імовірно на протитанкову міну, на території Заліського старостинського округу, двоє працівників лісництва загиблі, ще один в тяжкому стані та п'ятьох поранених доставлені в лікарню», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 7 липня пресслужба Головного управління ДСНС у Житомирській області інформувала, що рятувальники продовжують працювати над розмінуванням територій на півночі Житомирської області і знаходити «пастки», залишені окупантами в народицьких лісах.

Як повідомляв Житомир.info, розпорядженням голови Ради оборони Житомирської області від 30 червня 2022 року на території області дозволено відвідування лісів для збору ягід, грибів та лікарських трав, однак на окремі території ходити досі заборонено. Йдеться, зокрема про деякі населені пункти Народицької селищної ради Коростенського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розмінування міна ліс Народицька громада Народичі лісівник Бунечко 
Матеріали по темі