Події

Подробиці зіткнення кросовера і трактора на трасі Київ – Чоп у Житомирській області: травмувалися жінка та 7-річна дитина

26 July 2022, 11:02

У дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася 25 липня на трасі Київ – Чоп у Новоград-Волинському районі Житомирській області, травмувалися жінка і дитина. Поліція проводить перевірку.

Подробиці ДТП за участю кросовера і трактора з причепом-цистерною надала пресслужба ГУНП у Житомирській області.

Так, ДТП сталася 25 липня близько 09:45 год. на 242 км автодороги Київ – Чоп.

«Попередньо, водій автомобіля Toyota Rav4, 40-річна жителька м. Києва, рухаючись автошляхом між селами Великими Молодьками та Пилиповичами Новоград-Волинського району, допустила зіткнення із причепом-цистерною трактора «Т-150» під керуванням 60-річного жителя Рівненської області, що рухався у попутному напрямку. Унаслідок інциденту трактор з причепом з’їхав у кювет та перекинувся», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП водійка та пасажирка позашляховика, 7-річна дівчинка, отримали тілесні ушкодження. Дитина була ушпиталена до травматологічного відділення Новоград-Волинської лікарні.

Нині поліцейські встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, близько півдня 25 липня пресслужба патрульної поліція Житомирської області інформувала про ДТП з потерпілими на трасі Київ – Чоп, унаслідок якої був ускладнений рух в напрямку Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, 21 липня 2022 року на автодорозі Київ — Чоп сталась ДТП за участю автомобілів Kia та Mercedes, водійку одного з автомобілів госпіталізували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп водій водійка пасажир  
Матеріали по темі