Фоторепортаж

​У Житомирі відкрили міжнародну виставку фотокартин «333», яку потім презентують у Парижі. Фоторепортаж

1 August 2022, 18:32

У Житомирі 1 серпня відкрили Міжнародну виставку фотокартин «333», яка вже була представлена в Португалії, Польщі, Японії, Канаді та незабаром буде представлена у Києві, а вже потім поїде до Лувру. Житомир став першим містом в Україні, де можна побачити ці роботи. Триватиме виставка 2 тижні.

За допомогою своєї виставки київські митці ART дуету “VONY RAZOM” збирають кошти для військових, які перебувають у шпиталях Одеси, Миколаєва, Херсона та Житомира.

За словами авторів, виставка присвячена всім містам, котрі знаходяться у червоних зонах, усім українцям, свободі та правді. Це все уособлює образ ляльки-мотанки, яку здавна вважають одним з потужних оберегів українців.

«Мотанки не мають облич. Як і українці зараз, – вважає АRT дует «Вони Разом». – Неможливо знати в обличчя усіх героїв, що борються нині за свободу. Тому образ ляльки-мотанки – це безлике уособлення кожного українця. Ми всі злились в один потік енергії. Синергії, що утворилась в момент нападу 24.02.2022 о 5:00 ранку і мужньо тримає оборону».

Назва виставки "333" символізує згуртованість, адже саме так вигукують артилеристи для згуртованого одночасного влучного пострілу.

На відкритті виставки також виступив зірковий гість - військовий ЗСУ, артист, музикант, поет Коля Серга.

Виставка проходить в Домі україхнської культури. Вхід на виставку безкоштовний, проте організатори будуть вдячні за донати на лікування військових за допомогою QR кодів, розміщених під роботами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фотокартини вистаавка Париж Лувр  
Матеріали по темі