Події

В центрі Житомира чоловік поранив ножем жінку, нападника затримала поліція (оновлено)

4 August 2022, 13:44

В обідню пору 4 серпня житомиряни стали очевидцями нестандартної ситуації на розі вулиць Театральної і Малої Бердичівської: біля адмінбудівлі скупчилися люди, зокрема, військові, а правоохоронці одягали кайданки на чоловіка, поклавши його на асфальт. Поруч стояв автомобіль «швидкої» та машини патрульних.

Про це Житомир.info розповіла читачка, яка проходила повз. Вона також надала редакції фото з місця події.

«Люди кажуть, що чоловік, якого скрутили, підрізав жінку, вона у «швидкій» у важкому стані», – розповіла читачка.

У пресслужбі патрульної поліції в коментарі Житомир.info підтвердили інформацію про виклик за вказаною адресою. Заявник, який телефонував правоохоронцям, розповів, що невідомий чоловік наніс невідомій жінці ножові поранення. Затримати чоловіка допомогли військовослужбовці.

Оновлено о 14:05 год. 4 серпня

Близько 14:00 год. пресслужба патрульної поліції оприлюднила офіційну інформацію, зазначивши, що від отриманих поранень жінка померла на місці.

«Сьогодні о 13:13 охоронці порядку отримали виклик, що на вулиці Театральній під час конфлікту невідомий чоловік наніс жінці тілесні ушкодження. Поліцейські одразу прибули на місце події та разом з військовими затримали 50-річного чоловіка, який, ймовірно, причетний до нанесення тілесних ушкоджень. Від отриманих поранень 49-річна жінка загинула. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу», – інформує пресслужба патрульної поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 20 липня 2022 року на провулку Миколи Чечеля в Житомирі під час конфлікту чоловік поранив опонента з саморобної гвинтівки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: напад ніж поранення вбивство затримання  
Матеріали по темі