Події

У селі Житомирської області чоловік під час конфлікту побив дружину: у жінки діагностували травми голови та ключиці

5 August 2022, 16:35

Уранці 5 серпня до поліції надійшло повідомлення про тілесні ушкодження, завдані 33-річній жительці с. Березянки. Як було встановлено, травми жінці наніс її чоловік під час конфлікту.

Про це 5 липня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Близько 06:00 до Бердичівського райвідділу поліції надійшло повідомлення від лікарів про надання медичної допомоги жительці одного із сіл Ружинської громади. У жінки діагностовано травми голови та ключиці. Медики госпіталізували її до хірургічного відділення лікарні. Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження потерпілій спричинив її чоловік. Напередодні між подружжям виник конфлікт, у ході якого 49-річний чоловік побив свою дружину», - йдеться у повідомленні.

Також з’ясовано, що раніше він уже вчиняв відносно жінки домашнє насильство та перебуває на обліку в поліції як сімейний дебошир.

Обставини зафіксували працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського відділу поліції. Подію попередньо кваліфіковано за ч. 1 ст. 122 ККУ: умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження. Однак остаточна правова кваліфікація буде визначена після завершення лікування потерпілої і висновків судово-медичної експертизи про ступінь тяжкості завданих їй тілесних ушкоджень. Розпочато досудове розслідування.

Нагадаємо, 28 липня пресслужба ГУНП у Житомирській області повідомила, що наприкінці червня 39-річний житель м. Новограда-Волинського у ході конфлікту побив свого 68-річного батька палицею по руках та спині. Чоловіку повідомили про підозру у домашньому насильстві.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці березня 2022 року у селі Рижани, що на Хорошівщині, 33-річний син побив матір. Жінка потрапила до лікарні з розривом селезінки, а її сина було взято під варту. Суд ув’язнив чоловіка чоловіка на 5 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: побиття поліція домашнє насильство 
Матеріали по темі