Влада

​ЗМІ повідомляють, що 225 народних депутатів позбавили дипломатичних паспортів, у списку є нардепи від Житомирської області

6 August 2022, 16:44

У Міністерстві закордонних справ вирішили анулювати дипломатичні паспорти 225 народних депутатів, які не здали їх після офіційних відряджень. У цьому списку і троє нардепів від Житомирської області.

Про це повідомляють «УП» та «НВ» з посиланням на власні джерела.

«Зазначається, що причиною такого рішення могло бути незадоволення президента Володимира Зеленського через те, що нардепи їздять за кордон без діла під час повномасштабної війни. Серед тих, кому анулювали документ, перший віцеспікер ВР Олександр Корнієнко, віцеспікер Олена Кондратюк, голова фракції СН Давид Арахамія і голова партії СН Олена Шуляк. Крім того, зазначається, що нардепи незадоволені таким рішенням президента», - йдеться у повідомлені.

В опублікованому списку є житомирські народні депутати Ігор Герасименко, Богдан Кицак та Дмитро Костюк, представники партії «Слуга народу».


Як повідомляв Житомир.info, житомирські нардепи минулого року отримали з бюджету 1 млн грн компенсації за оренду житла у Києві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нардеп депутат паспорт МЗС  
Матеріали по темі