Фоторепортаж

У Житомирі розпочалися роботи з поточного ремонту дороги на вулиці Кочерги. Фоторепортаж

9 August 2022, 12:52

У Житомирі проводять поточний ремонт вулиці Кочерги. За майже два тижні тут планують відремонтувати близько 5 тисяч квадратних метрів дорожнього полотна.

Про початок ремонту 9 серпня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«Розпочали поточний ремонт дорожнього полотна вулиці Івана Кочерги:
• 5 тисяч квадратів площі
• роботи триватимуть півтора тижні
• цього тижня — підготовка: фрезерування, ремонт люків
• вже наступного тижня планується асфальтування», – інформує міська рада.

У першій частині дня 9 серпня тут проводили роботи з фрезерування (зняття верхнього шару старого покриття). Наступними етапами будуть ремонт та заміна люків і асфальтування.

«Ремонтуємо приблизно 5 тисяч квадратних метрів дорожнього полотна. Конкретну площу будемо знати, коли проведемо роботи по фрезеруванню. Коли буде проїжджа частина повністю відфрезерована, то будемо знати конкретно. Роботи розпочали з підняття бортових каменів минулого тижня, а вчора розпочали фрезерування дорожнього покриття. Другий день знімаємо шар асфальту, десь 5 сантиметрів, тобто фрезерування з рівнянням дорожнього полотна. Зараз у нас підготовчі роботи, з наступного тижня розпочнемо асфальтування. Розраховуємо до кінця наступного тижня зробити все, але зараз така ситуація в країні, що проблеми з матеріалами, з бітумом тощо, тому конкретно сказати, що завершимо до наступного тижня, я не можу», – розповів виконроб управління автомобільних шляхів Віктор Петришин.

Як повідомляв Житомир.info, 8 серпня 2022 року пресслужба Житомирської міської ради інформувала про початок ремонтних робіт на Бердичівському мосту: планують замінити ливневу систему, частину тротуару та дороги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт асфальт вул. Кочерги УАШ  
Матеріали по темі