Події

Суд виніс вирок житомирянину, який понад три роки тому смертельно травмував приятеля під час застілля: 9 років ув’язнення

9 August 2022, 16:43

Житомирянина, який понад три роки тому вбив приятеля, засудили до 9 років позбавлення: чоловік прихистив товариша, а під час чаркування завдав смертельних ударів.

Про це 8 серпня повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Житомирської окружної прокуратури місцевого жителя визнано винним в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині (ч. 1 ст. 115 КК України). Вироком суду йому призначене покарання – позбавлення волі строком на 9 років», – йдеться у повідомлення.

За даними судового слідства, декілька років тому злочин проти життя і здоров’я людини, будучи у стані алкогольного сп’яніння, скоїв 47-річний житель Житомира.

Потерпілий – давній приятель, який того квітневого вечора прийшов до нього та попросився декілька тижнів побути, бо посперечався із своєю матір’ю, у якої проживав.

Спочатку обвинувачений погодився надати тимчасовий прихисток знайомому та запросив у кухні до столу. Однак під час спілкування за чаркою гість необережною поведінкою роздратував фігуранта справи. Така необачність закінчилася для нього трагічно. Від декількох раптових ударів по шиї, заподіяних господарем, потерпілий отримав перелом, унаслідок якого протягом хвилини настала смерть.

Як повідомляв Житомир.info, 9 квітня 2019 року пресслужба ГУНП в Житомирській області інформувала про вбивство житомирянина. Так, 7 квітня до Житомирського відділу поліції звернулась жителька обласного центру із повідомленням про зникнення її 35-річного сина. А о півдні того ж дня розшукуваного було знайдено мертвим у квартирі 47-річного жителя обласного центру. Господар оселі зізнався, що загиблий перебував у нього кілька днів поспіль. А 5 квітня під час чергового хмільного застілля між чоловіками виник конфлікт, у ході якого гість і отримав від власника квартири стусани, що призвели до смерті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд вирок вбивство  
Матеріали по темі