Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області зіштовхнулися 5 транспортних засобів, є постраждалі

9 August 2022, 17:30

Вранці 9 серпня на 209 км автодороги Київ – Чоп, неподалік с. Броників Новоград-Волинського району сталася ДТП за участю 5 транспортних засобів.

Про це 9 серпня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter», рухаючись у напрямку м. Житомира, застосував екстрене гальмування, відреагувавши на маневр водія мотоцикла «Musstang MT150-F», який почав перелаштовуватися з однієї смуги руху в іншу. У результаті водій мікроавтобуса «Renault Traffic», що рухався позаду, здійснив зіткнення з попереднім транспортним засобом. Потому відбулось «ланцюгове» зіткнення й інших автомобілів, що рухалися за ними: вантажівки «Volvo FH» з напівпричепом та автобуса «Volvo Irizar»», - йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП травми отримала 21-річна пасажирка автобуса «Volvo», жителька Черкащини. Їй надали медичну допомогу на місці події.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події.

Водночас поліція нагадує водіям, що варто обирати таку швидкість руху та безпечну дистанцію, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.

Нагадаємо, уночі 8 серпня на автодорозі Київ - Чоп у Житомирській області зіткнулися Mercedes та Hyundai. Після цього обидва транспортні засоби потрапили в кювет, а один з них ще й перевернувся. Постраждали обидва водії.

Як повідомляв Житомир.info, 17 липня 2022 року на трасі Київ – Чоп Audi зіткнулось з вантажівкою: 49-річний житомирянин загинув.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ — Чоп 
Матеріали по темі