Влада

Мер Житомира призначив нового директора КП «Центр інвестицій»

11 August 2022, 10:30

Мер Житомира Сергій Сухомлин призначив Ігоря Овсяннікова директором комунального підприємства «Центр інвестицій».

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 10 серпня.

«Призначити з 15 серпня 2022 року Овсяннікова Ігоря Миколайовича на посаду директора комунального підприємства «Центр інвестицій» Житомирської міської ради та укласти з ним контракт», - зазначається у документі.

Зауважимо, що людина з таким ПІБ до вересня 2020 року була власником ТОВ «Житомирський автодор». Ця фірма брала активну участь в тендерах лише в 2019 році, коли належала Ігорю Овсяннікову: за рік «Житомирський автодор» виграв тендерів на загальну суму 355 млн 588 тис. 074 грн, найбільше (320 млн 755,7 тис. грн) отримали управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА за послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Житомирської області протяжністю 6941,5 км.

Нагадаємо, директор КП «Центр інвестицій» Рудольф Гельфанд на початку війни виїхав за кордон і був звільнений 13 квітня 2022 року. Обов’язки директора комунального підприємства «Центр інвестицій» Житомирської міської ради з 7 червня покладені на заступницю директора цього підприємства Валентину Поплавську.

Як повідомляв Житомир.info, директором КП «Центр інвестицій» з 24 травня 2021 року був призначений Рудольф Гельфанд, який проживав у Києві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: призначення КП Овсянніков Центр інвестицій  
Матеріали по темі