Місто

У Житомирі зірка українського боксу Денис Берінчик провів відкрите тренування, щоб збирати кошти на допомогу ЗСУ

11 August 2022, 16:36

Відомий український боксер Денис Берінчик 11 серпня провів відкрите тренування для всіх охочих на стадіоні «Спартак Арена».

Охочих потренуватися з боксером виявилося чимало. Спортсмени кажуть: прийшли не тільки заради досвіду, а й щоб допомогти нашим захисникам, адже під час заходу збирали кошти на допомогу ЗСУ. ї


«Це досвідчений боксер, якщо він ділиться власним досвідом, нам буде дуже корисно – це вперше чергу. Найважливіше, на мою думку, – це допомагати нашим захисникам. Все вкладати, що можемо: сили, час, зв'язки. А тако показувати приклад молодому поколінню, яке буде піднімати нашу державу, розвивати, воно має бути правильним», – ділиться Євгеній.

«(Прийшли) щоб побачити бій Берінчика, ми дивилися його бої, нам він дуже подобається, хочемо взяти автограф і сфотографуватися», – каже Єлисей

«Я хочу подивитися, як виграє чемпіон», – зазначає Ксенія.

«Зібрати кошти на ЗСУ. Взагалі я за такі «двіжухи», нехай покаже мені пару «двоєчок», – каже Володимир.

До Житомира спортсмена запросив бойовий медик 95-ї бригади, аби під час тренування зібрати кошти на допомогу нашим захисникам.

«Я на Донбасі 9 місяців, зона ООС, потім війна. Вертався з позицій, на волонтерській машині «Одна мета», і попав трохи. Після поранення я написав Денису Берінчику, він відповів мені і приїхав. Він звичайний хлопець, класний чувак. Я думаю про те, як зробити, щоб люди не забували про війну, бо багато хто забуває», – говорить організатор, старший бойовий медик Даніїл.

Денис Берінчик каже, що не зміг відмовити військовому медику, бо вважає, що всі мають зробити вклад у перемогу.

«Ми тут зараз сидимо, у нас тут мирне небо над землею, а хлопці в окопах сидять та держать територію. Ми всі маємо долучатися, включатися та бути поруч зі своєю країною», – переконаний боксер Денис Берінчик

Зазначимо, що Денис Берінчик на початку повномасштабного вторгнення вступив у територіальну оборону Києва. Потім займався волонтерською діяльністю. Нині боксер легкої ваги повернувся у спорт та вже готується до поєдинку.

Нагадаємо, що 7 серпня у Житомирі відбувся благодійний футбольний матч між надзвичайниками та поліцейськими, на якому збирали гроші на авто для ЗСУ.

Як повідомляв Житомир.info, 5 серпня 2022 року відбувся благодійний велопробіг «Об’єднані заради перемоги», де більше півсотні житомирян донатили на потреби ЗСУ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спорт бокс тренування Берінчик  
Матеріали по темі