Фоторепортаж

Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, майстер-класи та арттерапія: як Житомир святкує День молоді. Фоторепортаж

12 August 2022, 14:42

У Житомирі 12 серпня з нагоди Дня молоді на центральній пішохідній вулиці влаштували благодійний ярмарок, щоб зібрати кошти на ЗСУ. Волонтерські організації міста підготували для відвідувачів корисні, красиві та смачні речі, різноманітні активності та цікавинки, які можна буде придбати упродовж дня.

«З 12:40 розпочалася робота ярмарку, який презентує діяльність громадських та волонтерських організацій міста. Вони пів року допомагають нам перемогти, допомагають армії і цивільному населенню. З усього, що ви придбаєте на ярмарку, частина коштів буде перерахована на підтримку армії. Окрім цього тут діють майстер-класи та арттерапія для дітей, різні виставки. З 15:30 почне працювати локація з короткими розмовами про головне – спікери розкажуть про бізнес під час війни, мобільність, українізацію тощо. Також сьогодні обдарованій молоді вручать стипендії міського голови, відзначимо учасників челенджу #молодьвражає, а увечері відбудеться благодійний концерт від місцевих гуртів», - розповіла начальниця управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук.

Як повідомляв Житомир.info, у 2021 році президент Володимир Зеленський установив в Україні День молоді, який відзначатимуть щороку 12 серпня, в Міжнародний день молоді. Відповідний указ президента набирав чинності з 1 січня 2022 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День молоді Михайлівська  
Матеріали по темі