Події

В Житомирській області конфлікт між односельцями призвів до вогнепального поранення та самогубства

13 August 2022, 11:50

Увечері 12 серпня у селі Старий Солотвин Гришковецької громади Бердичівського району між односельцями стався конфлікт, з’ясування стосунків закінчилося вогнепальним пораненням одного та самогубством другого чоловіка.

Про це 13 серпня повідомляє пресслужба поліції Житомирської області.

«Близько 21:00 до Бердичівського райвідділу поліції надійшло повідомлення про постріли в приватному домоволодінні у с. Старому Солотвині. На місце події виїхали поліцейські сектору реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група райвідділу. Попередньо, кількома годинами раніше між двома односельцями виник конфлікт у місцевій крамниці. Причиною стало зауваження одного з них іншому щодо неприпустимої поведінки. Згодом 54-річний учасник подій проїздив підводою повз подвір’я свого опонента. Між ними знову виникла словесна перепалка, у ході якої 52-річний господар обійстя пішов за будинок, звідки раптово пролунав постріл. Старший з чоловіків отримав вогнепальне поранення живота. Його доставили до Бердичівської районної лікарні», - йдеться у повідомленні.

Тим часом другий учасник події зачинився у власному будинку та вчинив самогубство за допомогою мисливської гладкоствольної рушниці.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках досудових розслідувань, розпочатих за ст. 115 (Умисне вбивство) та ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

Нагадаємо, за сім місяців 2022 року у жителів Житомирської області вилучили майже 700 одиниць зброї, ще майже сотню громадяни здали добровільно.

Як повідомляв Житомир.info, 9 серпня 2022 року раптовий конфлікт між незнайомими відпочивальниками в міському парку Житомира закінчився сутичкою, в результаті якої 28-річний чоловік отримав ножові поранення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція конфлікт вбивство самогубство поранення зброя рушниця ГУНП  
Матеріали по темі