Новини компаній

Модний манікюр на осінь у патріотичному стилі

22 August 2022, 11:21

Вже пройшло півроку як Україна героїчно бореться за свободу – весь світ підтримує нашу країну, здається, на війні відволіктися та покращити собі настрій майже неможливо. Однак, якщо ви зараз у більш менш безпечному місці, хочеться відчути та повернути хоч трішки приємного з мирного життя. Адже зараз важливо знати, що ти жива та хоч якось планувати щасливе майбутнє. Один із варіантів підтримати себе морально – зробити манікюр, а ще краще – патріотичний манікюр. Womanmagzine підібрав варіанти, які зроблять хмарну осінь яскравою, як літнє сонечко, адже хочеться подовжити улюблену пору року багатьох дівчат.

Патріотичний манікюр: символи батьківщини

Як і влітку, популярним манікюром залишається покриття в жовто-блакитній гамі та дизайн з використанням всіма відомим символів:прапор й герб з тризубом – це гарний варіант зізнатися у любові до своєї держави.

Нюдове покриття з мазками у колір прапора

Цей дизайн підійде на кожен день, спробуйте імітувати мазки фарбою, обираючи жовтий та блакитний лак, щоб вийшов гарний дизайн. Яскравий та соковитий колір додасть нігтям глянцевої привабливості. Ви можете покласти його шматочками тоді з'явиться ефект об'єму, або зробити градієнт з плавними переходами. Такий нескладний дизайн можна зробити вдома, наприклад взяти шматочок губки, щоб зробити градієнт.

Колосся

Українська символіка на манікюрі може відбиватися у прекрасній природі країни. Намалюйте на нігтях колосся – суцвіття пшениці. Не обов’язково робити його жовтим, для осіннього патріотичного манікюру покрийте нігті лаком кольору хакі та намалюйте або приклейте малюнок рослини чорного кольору. Пшеничні поля асоціюються з родючістю нашої землі. Можна прикрасити один ніготь декоративною фольгою: колосок із блискучої фольги виглядатиме ще ефектніше.

Патріотичний манікюр “Ти моє серденько”

Цей вираз чув кожен українець, щоб перенести його на нігті, їх треба покрити напів прозорим лаком та додати пару жовто-блакитних сердечок. Після чого закріпити прозорим топом, щоб дизайн радував око якнайдовше.

Однотонний манікюр

Класичний стиль – оберіть один відтінок для всіх нігтів. Залиште лише два пальці – їх пофарбуйте в гель-лаки кольору прапора, вийде маленький прапор. Ще одна ідея: пофарбувати нігті однієї руки в синій, а другий жовтий. Поекспериментуйте з відтінками, можна вибрати ніжну пастельну палітру або неонову яскраву, все залежить від ваших уподобань.

Патріотичний френч

Стильний френч можна урізноманітнити жовто-блакитними відтінками. Такий дизайн підійде як для коротких нігтів, так і нігтьової пластини середньої довжини. Оригінальний вигляд френча – з пофарбованою лункою біля кутикули.

Патріотичний манікюр із написами

Щоб назвати манікюр українським, не обов'язково використовувати кольори прапора. Використовуйте улюблені фрази на кшталт:

  • «Слава Україні!»;
  • «Доброго вечора ми з України!»;
  • «Крилатим ґрунту не треба»;
  • «Мрія не помирає».

Подумайте про слова, які вас неймовірно надихають, простір фантазії безмежний!

Це швидкий спосіб надати манікюру патріотичності, адже такі наліпки купити в магазині.

Україна понад усе – в думках і серці, в одязі та манікюрі. Здається, наші рідні кольори прапору, символи та народжені війною девізи дають внутрішню силу більше робити задля перемоги.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: манікюр патріотичний манікюр  
Матеріали по темі