Події

У Житомирі 31-річний місцевий житель у стані сп’яніння розбив вікно школи і намагався туди потрапити, чоловіка затримали

29 August 2022, 15:27

Ввечері 28 серпня у Житомирі працівники Управління поліції охорони затримали 31-річного чоловіка у нетверезому стані, який намагався потрапити до школи, розбивши вікно.

Про це 29 серпня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Управління поліції охорони в Житомирській області.

«Подія сталась 28 серпня близько 22.00 години в одному з мікрорайонів м. Житомира. Про неї на спецлінію «102» повідомив охоронник навчального закладу. Чоловік розповів, що незнайомець пошкодив двері та вікно і намагається проникнути всередину приміщення. Поліцейські охорони, які перевіряли повідомлення, на місці події виявили дійсно розбите скло у вікні школи та підозрілого чоловіка, який знаходився поблизу», - йдеться у повідомленні.

Працівники слідчо-оперативної групи Житомирського районного управління поліції зафіксували усі обставини. Під час першочергових заходів, попередньо, встановлено, що чоловік перебував у нетверезому стані – принаймні, мав зовнішні ознаки сп’яніння, а відтак пояснити свої дії на місці не зміг. Його доставили до Житомирського райуправління для з’ясування усіх обставин.

У коментарі для Житомир.info речниця ГУНП Алла Ващенко уточнила, що школа знаходиться на вулиці Східній.

Як повідомляв Житомир.info, 22 серпня 2022 року в Житомирі нетверезі чоловіки розбили скло в дверях тролейбуса.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція хуліганство 
Матеріали по темі