Події

Жителька Житомирської області з опіками потрапила до реанімації: господарі спали, а в домі почалася пожежа

1 September 2022, 14:14

Уранці 1 вересня в селі Хомівка Радомишльської територіальної громади Житомирської області сталася пожежа у приватній оселі. На момент загоряння власники будинку ще спали, тож 72-річна господиня отримала опіки. Жінку доправили до реанімації.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС України у Житомирській області.

Повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку до Служби порятунку «101» надійшло о 06:14 год.

Рятувальники зазначають, що відстань до населеного пункту складає майже 30 км.

«На місці події бійці ДСНС з’ясували, що вогонь встиг повністю охопити шиферну покрівлю оселі площею 35 кв. м. та поширився всередину житлових приміщень. До того ж, стало відомо, що на момент загоряння в одній із кімнат оселі спали власники. 72-річна господарка отримала опіки різного ступеню важкості. Чоловік виніс її з палаючої оселі та передав медикам, які доправили травмовану до реанімаційного відділення лікарні м. Радомишль», – йдеться у повідомленні пресслужби ДСНС.

Менш ніж за 2 години пожежу вдалося ліквідувати. Вогонь знищив покрівлю житла, 25 кв. м перекриття та речі домашнього вжитку всередині декількох кімнат.

Попередня причина пожежі – коротке замикання електромережі в одній з кімнат житлового будинку. Остаточні обставини надзвичайної події встановлюють фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, 10 серпня 2022 року пресслужба ГУ ДСНС інформувала, що в місті Радомишль на пожежі постраждала літня жінка – її госпіталізували з отруєнням продуктами горіння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники  
Матеріали по темі